Profiel

Aansprekend design
De verdieptliggende vormgeving (1) van de Accent-serie reduceert optisch de aanzichtbreedtes van de op zich al slanke profielcontouren. Nauwelijks zichtbare, zilvergrijze of zwarte dichtingen (2) en afgeronde hoeken maken (3) Schüco kozijnen tot de beste keuze.

Hoog thermisch isolerend
De innovatieve techniek met 5 isolerende kamers (4) en een diepte van 70 mm zorgt voor een uitstekende thermische isolatie. Twee rondomlopende dichtingen zorgen voor een extra daling van het (5) energieverbruik. Hoogwaardig isolatieglas (6) vermindert het warmteverlies ondanks de hoge transparantie.

Behaaglijk wonen

Het dichtingsysteem met twee rondomlopende dichtingen (5) en de speciale eigenschappen van het isoleerglas bieden een uitstekende bescherming tegen geluid, regen en wind. Indien gewenst kan door het toepassen van HR++ glas een nog hogere isolatie bereikt worden. (6)

Duurzaam en milieuvriendelijk
De sterke, tegen corrosie beschermde, stalen profielen (7) in de kozijnen en vleugels zorgen voor stabiliteit, gegarandeerde functionaliteit en een lange levensduur. Het lage energieverbruik en de daardoor lage CO2 uitstoot zorgen samen met de mogelijkheid van recycling voor de hoge milieuvriendelijkheid.

Eenvoudige reiniging
Gladde, weerbestendige oppervlaktes (8) zorgen ervoor dat uw kozijnen bij eenvoudige reiniging ook na jaren er als nieuw uitzien.