Kozijnentechniek

Het product
Schuco CT70 Accent verdiept profiel (112mm), aan de buitenzijde voorzien van renolit (houtnerfstructuur in kleur), binnenzijde in RAL 9016 (wit) of 9001 (gebroken wit), voorzien van komokeurmerk

De constructie
Alle kunststof elementen hebben een verzinkt stalen binnenwerk. Dit maakt de totale constructie degelijk, duurzaam en veilig. Hoeken worden in verstek aan elkaar gelast, tussenstijlen worden geschroefd (z-profiel gelast). In de elementen zijn op esthetisch verantwoorde wijze voorzieningen aangebracht voor beluchting en afwatering. De elementen zijn voorzien van elastisch blijvende raam- en deurrubbers in EPDM kwaliteit. Voor uw veiligheid zitten standaard glaslatten aan de binnenzijde van de elementen.

Productie
De elementen worden in de fabriek geproduceerd met een ultra modern volledig geautomatiseerd machinepark, waardoor een constante hoge kwaliteit gewaarborgd is. Deze productie vindt plaats onder strenge kwaliteitsbewaking. De fabriek heeft het Komo attest-met –product certificaat en werkt volgens de voorschriften van de V.K.G. (Vereniging van Kunststof Gevelelementenfabrikanten). Tevens voldoen de elementen aan alle door het SKG gestelde eisen. Zie ook ons KOMO certificaat K4410

Veiligheid
Alle deuren en draaikiepramen zijn voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Tenzij anders vermeld.

Ventilatie

Er kan altijd probleemloos geventileerd worden door de ingebouwde kierstandhouders in de draaikiepsystemen van alle ramen.