Wat doen wij?

Bij www.kunststofkozijnenonline.nl kunt u online bepalen wat u gaat betalen.
Als de randvoorwaarden goed zijn gehanteerd (zie 'offerte aanvragen') dan kunnende verschillen tussen de richtprijs en de werkelijke prijs niet meer dan +5% of -5% bedragen. Alleen hele grote ramen/schuifpuien e.d. kunnen afwijken omdat deze niet zonder het gebruik van een kraan kunnen worden geplaatst.

De prijzen per model zijn altijd inclusief montage en binnenafwerking. Als u naar offerte gaat wordt bij deze prijs 10% opgeteld voor advies, inmeting, detaillering, sloop en afvoer. Over dit subtotaal wordt BTW berekend, waarna u de totaalprijs in beeld krijgt.

Op deze website kunt u snel zelf berekenen wat een nieuw kozijn gaat kosten. Zonder dat u hoeft te e-mailen, zonder dat er contact met u wordt opgenomen, zonder bezoek van vertegenwoordigers.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er veel leukere dingen zijn in het leven. Met kunststofkozijnenonline willen wij het ijkpunt zijn voor de aankoop van de beste kozijnen/de beste prijs/de beste verkoop- en garantievoorwaarden.

Kunststofkozijnenonline bezoekt en adviseert uitsluitend op uw verzoek nadat u online zelf tot de conclusie bent gekomen dat ons aanbod uitermate interessant voor u kan zijn.